0
Назад

Сок од
калинка
BAG & BOX

Овошен нектар од калинка. Пастеризиран, без конзерванси, може да се појави талог. Да се чува на темно и ладно место. По отворањето да се чува во фрижидер

Купи

Контакт


Оваа веб страна е изработена во рамките на проектот ,,Организациски развој на МРР и развој на одржливи модели за обезбеденост со храна во локалните заедници“ финансиран од Шведската агенција за меѓународна соработка за развој (Сида) преку Шведската организација за развој We Effect. Сида, We Effect и МРР не се одговорни за презентираните содржини на веб страната.