0
Mbrapa

Për Ne

Organik Nar është një kompani familjare, frutat e para të së cilës janë shegët e lëngshme të rritura në plantacionet e kompanisë të përhapura në një mjedis natyror të paprekur në jug të Maqedonisë. Pas disa vitesh rritje të shegës, kompania filloi prodhimin e lëngut natyral të shegës me një shije unike freskuese dhe aromë autentike.

Gama e produkteve të brendit ART JUICE bazohet ekskluzivisht në prodhimin e lëngjeve nga frutat e freskëta, pa konservues dhe aditivë. ORGANIK NAR prodhon lëng të vërtetë i cili është një kombinim perfekt i frutave të kultivuara në mënyrë organike dhe procesi të përgatitjes sipas standardeve më të larta të cilësisë. Organik Nar - VETËM NATYRALE!

Kontaktoni


Kjo faqe interneti është zhvilluar në kuadër të projektit "Zhvillimi Organizativ i MKR dhe Zhvillimi i Modeleve të Qëndrueshme për Sigurinë Ushqimore në Komunitetet Lokale" financuar nga Agjencia Suedeze për Bashkëpunim Ndërkombëtar për Zhvillim (AIDS) përmes Agjencisë Suedeze për Zhvillim We Effect. AIDS, We Effect dhe MDR nuk janë përgjegjës për përmbajtjen e paraqitur në faqen e internetit.