0
Mbrapa

Arti i Përgatitjes së Lëngut

ART JUICE është një kombinim i formës perfektë të shegës, kokrrave të kuqe dhe rrezeve të diellit të zhytura në to.
ART JUICE është arti ynë me aromë shege dhe një prekje e ngjyrës së kuqe, ngjyrës së dashurisë.
ART JUICE është dëshira jonë për fruta natyrale dhe produkte të gatshme për prodhim.

ART JUICE prodhohet nga shegët më të bukura të jugut të ngrohtë, pa shtesa dhe aditivë. Lëngu bëhet vetëm nga kokrrat e shegës, pa pjesët e tjera të frutave. Ne zgjedhim rruazat më të bukura plot freski, diell dhe shëndet. ART JUICE është i pasur me vitamina dhe është i dobishëm për sistemin kardiovaskular dhe nervor. Veprimi i fortë antioksidant përmirëson gjendjen e lëkurës, kujtesën dhe funksionimin e metabolizmit në përgjithësi.

ART JUICE është një lëng i vërtetë që paraqet një kombinim perfekt mes frutave të shëndetshëm dhe procesit profesional të prodhimit, sipas standardeve dhe cilësisë më të lartë.

Kontaktoni


Kjo faqe interneti është zhvilluar në kuadër të projektit "Zhvillimi Organizativ i MKR dhe Zhvillimi i Modeleve të Qëndrueshme për Sigurinë Ushqimore në Komunitetet Lokale" financuar nga Agjencia Suedeze për Bashkëpunim Ndërkombëtar për Zhvillim (AIDS) përmes Agjencisë Suedeze për Zhvillim We Effect. AIDS, We Effect dhe MDR nuk janë përgjegjës për përmbajtjen e paraqitur në faqen e internetit.