0
Назад

Уметноста на правење сок

ART JUICE е спој на совршениот облик на калинката, црвените зрна и сончевите зраци впиени во нив.
ART JUICE е нашата уметност со вкус на калинка и допир со најљубовната црвена боја.
ART JUICE е нашата желба за природно овошје и еснафски подготвен производ.

ART JUICE е произведен од најубавите калинки од топлиот југ, без адитиви и додатоци. Сокот е направен само од зрната на калинката, без останатите делови од плодот. Ние ги избираме најубавите зрнца полни свежина, сончевина и здравје. ART JUICE e богат со витамини и е корисен за кардиоваскуларниот и нервниот систем. Силното антиоксидативно дејство ја подобрува состојбата на кожата, меморијата и функционирањето на целокупниот метаболизмот.

ART JUICE е вистински сок кој е совршена комбинација на здраво овошје и професионален процес на производство согласно врвните стандарди за квалитет.

Контакт


Оваа веб страна е изработена во рамките на проектот ,,Организациски развој на МРР и развој на одржливи модели за обезбеденост со храна во локалните заедници“ финансиран од Шведската агенција за меѓународна соработка за развој (Сида) преку Шведската организација за развој We Effect. Сида, We Effect и МРР не се одговорни за презентираните содржини на веб страната.