0

Сок од Калинка и Јаболко 1,5Л

250 ден

  • Састојци: сок од нара и јабуке
  • Пастеризовано
  • Не садржи конзервансе
  • Може се појавити талог
  • Чувати на тамном и хладном месту
  • Не излагати директној сунчевој светлости
  • Након отварања чувати у фрижидеру

Нема на залихама

Категорија:

Можда ће вам се свидети …

Контакт


Оваа веб страна е изработена во рамките на проектот ,,Организациски развој на МРР и развој на одржливи модели за обезбеденост со храна во локалните заедници“ финансиран од Шведската агенција за меѓународна соработка за развој (Сида) преку Шведската организација за развој We Effect. Сида, We Effect и МРР не се одговорни за презентираните содржини на веб страната.