0

Смрзнат сок од Калинка 100% , 4х500мл

500 ден

Смрзнат сок од Калинка 100%, 4 х 500мл

 

  • 100% сок од нара
  • Не садржи конзервансе
  • Може се појавити талог
  • Чувати на тамном и хладном месту
  • Не излагати директној сунчевој светлости
  • Да се протресе пред употреба
  • Након одмрзавања, немојте поново замрзавати
  • Након отварања чувати у фрижидеру

 

Категорија:

Контакт


Оваа веб страна е изработена во рамките на проектот ,,Организациски развој на МРР и развој на одржливи модели за обезбеденост со храна во локалните заедници“ финансиран од Шведската агенција за меѓународна соработка за развој (Сида) преку Шведската организација за развој We Effect. Сида, We Effect и МРР не се одговорни за презентираните содржини на веб страната.