0

Смрзнат сок од Калинка 100% , 4х500мл

500 ден

Смрзнат сок од Калинка 100%, 4 х 500мл

 

  • 100% Lëng shege
  • Nuk përmban konservues
  • Mund të shfaqet sediment
  • Ruani në një vend të errët dhe të freskët
  • Mos vë në rrezet e diellit direkte
  • Shkundni para përdorimit
  • Mos ngrini më pas shkrirjes
  • Ruajeni në frigorifer pas hapjes

 

Kategori:

Kontaktoni


Kjo faqe interneti është zhvilluar në kuadër të projektit "Zhvillimi Organizativ i MKR dhe Zhvillimi i Modeleve të Qëndrueshme për Sigurinë Ushqimore në Komunitetet Lokale" financuar nga Agjencia Suedeze për Bashkëpunim Ndërkombëtar për Zhvillim (AIDS) përmes Agjencisë Suedeze për Zhvillim We Effect. AIDS, We Effect dhe MDR nuk janë përgjegjës për përmbajtjen e paraqitur në faqen e internetit.