0
Назад

Сок од
Нара
BAG & BOX

  • Састојци: најмање 50% сока од нара, вода
  • Пастеризовано
  • Не садржи конзервансе
  • Може се појавити талог
  • Чувати на тамном и хладном месту
  • Не излагати директној сунчевој светлости
Купи

Контакт


Оваа веб страна е изработена во рамките на проектот ,,Организациски развој на МРР и развој на одржливи модели за обезбеденост со храна во локалните заедници“ финансиран од Шведската агенција за меѓународна соработка за развој (Сида) преку Шведската организација за развој We Effect. Сида, We Effect и МРР не се одговорни за презентираните содржини на веб страната.