0

Смрзнат сок од Калинка 100% , 8х500мл

1.000 ден

Смрзнат сок од Калинка 100%, 8 х 500мл

 

  • 100% сок од калинка
  • Не содржи конзерванси
  • Може да се појави талог
  • Да се чува на темно и ладно место
  • Да не се изложува на директна сончева светлина
  • Да се протресе пред употреба
  • По одмрзнување да не се замрзнува повторно
  • По отворањето да се чува во фрижидер

 

Категорија

Контакт


Оваа веб страна е изработена во рамките на проектот ,,Организациски развој на МРР и развој на одржливи модели за обезбеденост со храна во локалните заедници“ финансиран од Шведската агенција за меѓународна соработка за развој (Сида) преку Шведската организација за развој We Effect. Сида, We Effect и МРР не се одговорни за презентираните содржини на веб страната.