0
Прочитај повеќе

100%
сок од калинка

Срцевидната форма на едно од најстарите овошја во светот за уметниците со векови е симбол на среќата и љубовта. Нам нѝ е инспирација за нашата уметност во правењето сок. Нашиот избор се најубавите црвени зрнца полни здравје, свежина и сончевина. Во минатото калинката се сметала за овошје на вечниот живот. Во денешно време науката утврдува дека калинката може да се поврзе со бројни придобивки за здравјето и за добросостојбата на човечкиот организам. Во ART JUICE ги спојуваме верувањата и знаењето.

Уметноста на правење сок

ART JUICE е спој на совршениот облик на калинката, црвените зрна и сончевите зраци впиени во нив.

ART JUICE е нашата уметност со вкус на калинка и допир со најљубовната црвена боја.

ART JUICE е нашата желба за природно овошје и еснафски подготвен производ.

Повеќе

Продукти

За нас

Органик нар е семејна компанија чии први плодови се сочните калинки израснати на сопствените насади распослани во недопрена природна средина на југот на Македонија.

Повеќе

About Us

Mедиуми

Претплатете се и следете не

Бидете дел од приказната и следете не на Facebook и претплатете се на билтенот за новости и ажурирања за нас

Контакт


Оваа веб страна е изработена во рамките на проектот ,,Организациски развој на МРР и развој на одржливи модели за обезбеденост со храна во локалните заедници“ финансиран од Шведската агенција за меѓународна соработка за развој (Сида) преку Шведската организација за развој We Effect. Сида, We Effect и МРР не се одговорни за презентираните содржини на веб страната.