0

Сок од калинка Bag in Box 1,5Л

250 ден

  • Состојки: Сок од калинка
  • Пастеризиран
  • Не содржи конзерванси
  • Може да се појави талог
  • Да се чува на темно и ладно место
  • Да не се изложува на директна сончева светлина
  • По отворањето да се чува во фрижидер
Категорија

Опис

Овошен нектар од калинка. Пастеризиран, без конзерванси, може да се појави талог. Да се чува на темно и ладно место. По отворањето да се чува во фрижидер

Вие исто така би сакале…

Контакт


Оваа веб страна е изработена во рамките на проектот ,,Организациски развој на МРР и развој на одржливи модели за обезбеденост со храна во локалните заедници“ финансиран од Шведската агенција за меѓународна соработка за развој (Сида) преку Шведската организација за развој We Effect. Сида, We Effect и МРР не се одговорни за презентираните содржини на веб страната.