Lexo më shumë

100%
Lëng Shege

Срцевидната форма на едно од најстарите овошја во светот за уметниците со векови е симбол на среќата и љубовта. Нам нѝ е инспирација за нашата уметност во правењето сок. Нашиот избор се најубавите црвени зрнца полни здравје, свежина и сончевина. Во минатото калинката се сметала за овошје на вечниот живот. Во денешно време науката утврдува дека калинката може да се поврзе со бројни придобивки за здравјето и за добросостојбата на човечкиот организам. Во ART JUICE ги спојуваме верувањата и знаењето.

Arti i Përgatitjes së Lëngut

ART JUICE është një kombinim i formës perfektë të shegës, kokrrave të kuqe dhe rrezeve të diellit të zhytura në to.

ART JUICE është arti ynë me aromë shege dhe një prekje e ngjyrës së kuqe, ngjyrës së dashurisë.

ART JUICE është dëshira jonë për fruta natyrale dhe produkte të gatshme për prodhim.

Më shumë

Produktet

Për Ne

Organik Nar është një kompani familjare, frutat e para të së cilës janë shegët e lëngshme të rritura në plantacionet e kompanisë të përhapura në një mjedis natyror të paprekur në jug të Maqedonisë.

Më shumë

About Us

Media

Abonohuni dhe na ndiqni

Bëhuni pjesë e historisë dhe na ndiqni në Facebook dhe abonohuni në buletinin dhe përditësimet për ne

Kontaktoni


Kjo faqe interneti është zhvilluar në kuadër të projektit "Zhvillimi Organizativ i MKR dhe Zhvillimi i Modeleve të Qëndrueshme për Sigurinë Ushqimore në Komunitetet Lokale" financuar nga Agjencia Suedeze për Bashkëpunim Ndërkombëtar për Zhvillim (AIDS) përmes Agjencisë Suedeze për Zhvillim We Effect. AIDS, We Effect dhe MDR nuk janë përgjegjës për përmbajtjen e paraqitur në faqen e internetit.