0

100% Смрзнат сок од КАЛИНКА 500мл

150 ден

  • 100% сок од калинка
  • Не содржи конзерванси
  • Може да се појави талог
  • Да се чува на темно и ладно место
  • Да не се изложува на директна сончева светлина
  • Да се протресе пред употреба
  • По одмрзнување да не се замрзнува повторно
  • По отворањето да се чува во фрижидер
Категорија

Вие исто така би сакале…

Контакт


Оваа веб страна е изработена во рамките на проектот ,,Организациски развој на МРР и развој на одржливи модели за обезбеденост со храна во локалните заедници“ финансиран од Шведската агенција за меѓународна соработка за развој (Сида) преку Шведската организација за развој We Effect. Сида, We Effect и МРР не се одговорни за презентираните содржини на веб страната.