0

Калинка и јаболко 6 х 1,5 литри

1.500 ден

6 Bag in Box од 1,5 литри

 

  • Состојки: Сок од калинка и јаболко
  • Пастеризиран
  • Не содржи конзерванси
  • Може да се појави талог
  • Да се чува на темно и ладно место
  • Да не се изложува на директна сончева светлина
  • По отворањето да се чува во фрижидер

Нема на залиха

Категорија

Опис

опис

Контакт


Оваа веб страна е изработена во рамките на проектот ,,Организациски развој на МРР и развој на одржливи модели за обезбеденост со храна во локалните заедници“ финансиран од Шведската агенција за меѓународна соработка за развој (Сида) преку Шведската организација за развој We Effect. Сида, We Effect и МРР не се одговорни за презентираните содржини на веб страната.